atributů (v abecedním pořadí) toho, jací se snažíme být, může vypadat třeba následovně:
čerstvost
Ve výběru surovin jsme jednoduše pečliví na druhou. Nic víc a nic míň.
originalita
Všechno už sice bylo vymyšleno, ale my věříme, že u nás najdete i vychytávky, které prostě jinde nemají. Kupříkladu "kolekci" našich ochucených ginů, samotných i v "míchačkách".
otevřenost
Obrazně, protože sledujeme, co se děje kolem nás, ale také doslova, a to díky našemu maximálně světlému interiéru.
pestrost
Důkazem budiž naše (netradiční) knihovna plná chutí i barev.
rozmanitost
Menu týdenní i stálé, degustační akce včetně vinného párování, míchané drinky obvyklé i neobvyklé, občasná (snad příjemná) překvápka pro každého...
sezónnost
Na jaře medvědí česnek či chřest, v létě jahody či saláty, na podzim dýně či beaujolais, v zimě husička či ovárek... Může být například takhle?
(vaše) zážitky
Přijďte, posaďte se, objednejte si. Zbytek nechte na nás. Věříme, že se budete rádi vracet.
Pokud vám zde snad něco chybí, bude nám potěšením, když nám to řeknete. Třeba na sociálních sítích nebo e-mailem, ale úplně nejlepší bude, když si uděláte čas a přijdete za námi na Karlínské náměstí v Praze 8.
Co ještě dodat? V naší nabídce si samosebou přijdou na své i vegetariáni či vegani. Pejsci (ale třeba i leguáni a jiní domácí mazlíčci) jsou u nás vítáni. Na čepu máme pečlivě ošetřené pivo z filmových Postřižin - Dalešické pivo. V letních měsících můžete využít naše venkovní posezení. Těšíme se, až uvidíte a zejména ochutnáte sami.
Takže vezměte za Nejen Kliku... A vítejte v Nejen Bistru!
tváře. ruce. nohy.
Marie Blažková
Generální manažerka
Gastro pro mě není byznys, ale životní styl. Neměnila bych, ať už se děje cokoliv.
JIŘÍ ČERVENÝ
Šéfkuchař
Budu stručný… Na co máte právě chuť? Vše ostatní nechte,